180 m2 stambenog prostora

907 m2 okućnice

4 spavaće sobe

5 kupaonica

Pozicija: na kraju imanja

Cijena: €720,000.00

Villa Žana III

Luksuzna Villa Žana III, nalazi se u mjestu Žerava (Poljaci) kod Zadra i u neposrednoj blizini Nina. Udaljena je svega 10 km od plaža u Ninu. Villa Žana III nalazi se na samom ulazu na imanje.

Značajke ove ville su brižan odabir rasporeda prostorija te luksuzno i moderno uređenje. Eksterijer je uređen iznimnom pažnjom, dok je interijer moderan, praktičan i kvalitetan. Moguć je i dogovor oko odabira kuhinje i sanitarija s kupcem. Površina ville podijeljena je na prizemlje i na kat.

U prizemlju se nalazi ulazni koridor sa garderobom, prostrani dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom sa svim potrebnim aparatima i namještajem, spavaća soba sa privatnom kupaonicom, toalet za goste i stepenište koje vodi na 1. kat. Prostor prizemlja čini 90m2.

Prizemlje ima prostranu natkrivenu terasu za stol i stolice, a na terasu se izlazi iz dnevnog boravka. Do terase smješten je bazen površine 10 x 4 m, sa prostranom površinom za bazenske ležaljke. Popločenje uz bazen je od vrhunskog kamena premium klase. Sa strane ville nalazi se grill terasa sa vanjskim kaminom. Grill terasa je natkrivena, a neposredno uz terasu, nalazi se vanjsko spremište koje je neophodni prostor svake kuće.

Na katu se nalaze 3 spavaće sobe u koje se ulazi iz hodnika tipa koridor, a svaka ima svoju privatnu kupaonicu i garderobu. Iz svih soba izlazi se na privatne balkone koji imaju pogled na bazen ili planinu Velebit.

Dvorište je ograđeno visoko kvalitetnom ogradom, koja pruža ovoj villi potrebnu dozu privatnosti. Okućnica ville zasađena je mediteranskim zelenilom. Sa imanja se pruža pogled na planinu Velebit, obližnji šumarak te prekrasnu prirodu. Dodatni ugođaj pruža mirnoća pozicije s obzirom da se imanje nalazi na osami i time omogućava vlasniku ville maksimalan mir i privatnost.

Prilaz villi vodi uređenim, privatnim, prilaznim putem, s direktnim ulazom na natkriveni parking za 3 automobila. Ulaz u kuću opremljen je portafonom sa video kamerom. Villa je opremljena visoko kvalitetnim podnim grijanjem, i vrhunskim klima uređajima za hlađenje i grijanje te solarnim sustavom za visoku energetsku učinkovitost. Cijela villa ima vrhunske podne obloge, dok je stolarija od najkvalitetnijeg PVC-a.

Villa ima sve potrebne priključke vode, struje, te je spojena na kanalizaciju. Dokumentacija je u potpunosti uredna, a vlasništvo 1/1. Villa se prodaje po sistemu "ključ u ruke" i sa kompletno namještenom kuhinjom.

Villa je pogodna za život ili za iznajmljivanje.

Tlocrti

Galerija